Llibres personalitzats

El llibre personalitzat és una peça temàtica pensada per a necessitats específiques concretes amb una plantejament de format i de disseny establert, en la que tu aportes el contingut. Les millors receptes n’és la primera proposta:

 

Les millors receptes és un projecte creat per poder conservar i gaudir les receptes del patrimoni culinari propi o familiar. Es tracta d’una peça de factura artesanal i disseny exclusiu on podràs tenir-les editades en forma de llibre. Una producció limitada pensada per oferir un regal especial a un preu assequible.

Enquadernat a mà en tapa dura, amb un material sedós al tacte, i imprès en paper ecològic de 120 g, consta d’un recull de receptes personalitzades i il·lustrades amb gravats d’estil vintage, un índex o una dedicatòria i un apèndix en forma de quadern perquè puguis anotar més receptes.

Les reserves es poden fer a partir de cinc receptes i un exemplar. Escriu les teves receptes en un document de Word o d’OpenOffice amb unes instruccions senzilles que trobaràs en aquest PDF adjunt. Consulta la taula de preus i per a qualsevol dubte o suggeriment que tinguis em pots escriure al mail taller@evablanestaller.com. Tu aportes les receptes amb les quals vols fer el llibre. Fes-te un homenatge especial! Sorprèn els teus amics i familiars amb un regal únic!