Llibres personalitzats:  LES MILLORS RECEPTES

El llibre personalitzat és una peça pensada amb una plantejament temàtic, de format i de disseny establerts, en la que tu aportes el contingut. Les millors receptes n’és la primera proposta:

Les millors receptes és un projecte creat per poder conservar i gaudir les receptes del patrimoni culinari propi o familiar. Es tracta d’una peça de factura artesanal i disseny exclusiu on podràs tenir-les editades en forma de llibre. Una producció limitada pensada per oferir un regal especial a un preu assequible.

Enquadernat a mà en tapa dura, amb un material sedós al tacte, i imprès en paper ecològic de 120 g, consta d’un recull de receptes personalitzades i il·lustrades amb gravats d’estil vintage, un índex o una dedicatòria.

Aniversari CUINA: per celebrar els vint anys de la revista Cuina hem decidit fer una oferta molt especial a tots els lectors i subscriptors que s’engresquin a fer una edició amb les millors receptes. La promoció consisteix en un 15% de descompte! I és vàlida per reserves fetes a partir del 7 de juny i fins el 27 de juliol, i per arxius entregats abans del 29 d’agost.

> Les reserves es poden fer a partir de cinc receptes i un exemplar. Escriu les teves receptes en un document de Word o d’OpenOffice amb unes instruccions senzilles que trobaràs en aquest PDF adjunt. Consulta la taula de preus i per a qualsevol dubte o suggeriment que tinguis em pots escriure al mail taller@evablanestaller.com. Tu aportes les receptes amb les quals vols fer el llibre. Fes-te un homenatge especial! Sorprèn els teus amics i familiars amb un regal únic!

Descarrega el PDF