“Sóc al Japó”

Aquest és l’evocador viatge al Japó de l’artista Lluís Molina. Un íntim i fascinant quadern il·lustrat, que, anys després, i amb la serenor del pas del temps, ha volgut convertir en un llibre de viatge únic i intransferible.

Per aquest projecte hem escollit un paper orgànic d’un to blanc trencat amb una textura molt càlida per les impressions interiors i un paper nepalí per a la impressió de les cobertes; una enquadernació tres peces amb llom de vellut negre (aportant així més sensualitat a la peça). Hem afegit aire a tot el perímetre de la il·lustració, intuïtivament, per donar-li una mirada més serena.

En aquest post us mostro la peça acabada i algunes de les il·lustracions originals. Podeu veure més imatges de la peça en aquest enllaç:  https://evablanestaller.com/portfolio-items/llibre-viatge-japo/.

 

 

“Al principi del meu viatge vaig estar al campus universitari de Tsukuba i em vaig comprar un bloc de dibuix per aprofitar el temps… Hi havia molta palla de records personals i collages, uns més enginyosos que altres… Però, en la tria final destaca la meva estada al Monestir d’Antaiji”.

 

 

 

 

 

Podeu veure sorprenents projectes actuals del Lluís a la seva pàgina de Facebook L’home de sucre, explorant amb il·lustracions de narrativa circular o al seu perfil d’Instagram @lluis_molina.